Tady jde o čas a o peníze

vám řekne, jak moc takové lešení zrychlí vaši práci. Co je ale důležité představit si pod tím vším? Samozřejmě, že práce, která je dříve hotová, se přece jen lépe dělá. Avšak měli bychom pamatovat na to, že to není jenom čas, který si ušetříme, Ale zároveň to jsou i peníze. A mezi tím vším je ještě pohodlí. Jen si představte, jak by vypadal svět, kdyby nebyl lešení. Ono si to ani tak představit jednoduše nejde, protože lešení je prostě základní předpoklad každé úspěšné a dobře zvládnuté stavby či úpravy bytu. Ale dejme tomu, že jsme natolik hloupí, abychom lešení nikdy nevynalezli.
lešení na stavbě

Všechno byste museli nosit

Kromě toho, že byste museli šplhat po kdovíjakých věcech nahoru, přeskakovat a skákat, neustále se otáčet atd., je tu také ten detail, že si na takovém lešení můžete nejen stoupnout, ale také si tam i něco položit. Člověk si říká: „Však se párkrát pootočím, no a co?“. No jo, jenže potom to začne a najednou po několika kýblech je beton nějaký těžký a cihly jsou těžké a najednou i ten samotný kýbl je moc těžký. Pak začnou bolet záda, potom nohy a pak ruce. A to nemluvíme o tom, kolik času byste museli vyplýtvat na všechnu tu „logistiku“.
kolečko na stavbě

Lešení je dobrá investice

Pokud často něco děláte u sebe doma nebo naopak pracujete jako dělník, vždycky se vyplatí mít nějaké to svoje lešení, které vás vždycky zachrání, když na to přijde. Lešení se velmi obtížně shání, protože je drahé. A když si tak zainvestujete nějakých těch pár tisíc, tak můžete takové lešení klidně i půjčovat. A to už je potom úplně jiná. Kdyby náhodou jste totiž neměli práci, vždycky můžete půjčit lešení pod podmínkou, že dostanete práci taky. A je to. Garantujeme vám, že nebudete vědět, kam dřív skočit a ještě vám něco málo kápne z té výprosy. A kdyby náhodou jste potřebovali vymalovat u vás doma, můžete se na to klidně vrhnout i vy sami.